spermdin

yine

yine

büyüdün

büyüdün

iyisin.

iyisin.

yerel.

21 Kasım 2010 Pazar

Çeşitli maceralara atılmak yerine günler geçerken toplu halde yapılacak sıradan şeylerin bizlere vereceği mutlulukları yaşamaya başladık. Bugün için dün işteyken zaman geçsin diye hayal ettiklerimden birini yaptık. Kahvaltıya gittik. Dün uzun uğraşlar sonucu nereye gitsek nasıl yapsak bir karara varamadık ama sonuç olarak 10.30 da buluşup Beykoz’a doğru gitme ve yol üzerinde sahil kısmında bir yerde kahvaltı yapma planını kararlaştırdık. Sabah herkes gelmişti benim tuvaletten ayrılamama nedenimle biraz gecikmeli olarak güne başladık. Cansel’in de makyaj faslı yok denemezdi. Neyse Cansel ile Doğuşu aynı arabaya vermiş olmanın mutluluğu ile yolda başladık gitmeye. Anadolu hisarının orda gözümüze 3 6 yer kestirdik, ve sonuç olarak bence en mükemmelini seçtik. Öğretmen evi olan bir yer ve boğaz manzarasının yanı sıra denize sıfır olması ve kenarında şnorkelli bir dalgıcın bulunması da bizim için oldukça önemli kararlardı. Ama esas olarak bizi etkileyen yan masamızdaki korsandı bılok.  Açık büfe kahvaltının 18lira olması önemli değildi yani. Biz sahil kenarında düzeni bozulmayan masaları birleştirmiş her birimiz birbirimizin ne meslekmiş gibi göründüğünü söyler,şen kahkahalar atarken oldukça keyifli ve mutluyduk. Öğretmen evinde bulunuyor olmamızdan mütevelli fer lise eski müdürü irfanı bende lise müzik öğretmenimiz Ömer önderi gördüm ama ikimizde onun taktiği kullandık =}
Kapının önünde bulduğu 50 lirayı eline alıp içinde başka var mı diye bakmış olan fer parayı almamış aynı yere geri bırakmış. Sonra bunu seme anlatmış Allahtan sem gidip almış parayı =} fer bütün yol bunun pişmanlığı ile yanıp tutuştu, kendisi vicdanını rahatlatmak için ilahi falan dinlemeye çalıştı ama sonra unuttu neyse ki.
Kahvaltı faslını saat 13.00 sularında açık büfenin kapanması ve yağmur bulutunun devreye girmesi nedeniyle kapattık sırada ki planımız voleybol maçı yapmaktı..  Bunun için gittik Marmara üniversitesine sorduk açık saha var mı diye yok dedi sevgili bekçi. Giz yerel voleybol liginden arkadaşları ile irtibata geçti bir file bulamadık. Allahtan nevin arabasında ki hamak az sonra file olarak inanılmaz bir görev yapacaktı. Yoldan döndük trafik var diye ve o piknik alanını gördük. Ağaçların arasına hamağı gerdik bir güzel Altan ağırlıkta astık süper bir fileden farkı bulunmadı. Takımlara ayrıştık ve 3 setlik bir maç yaptık bizim takım giz do fer ve benden oluşuyordu karşı takımda cans, nev, sem ve berk vardı. Ezici bir üstünlükle kazandığımız ilk set sonucu başka set alamadık ve maçı onlara verdik ama biz takım olarak daha iyi oynadık inan ki bılok. sonuçta bir yerel lig oyuncumuz vardı.Sonrasında o file olan hamağa yattık bılok. Do, nev, giz ve ben sallanırken birden ip kopunca yerle bir olduk. O anda do2nun yırtılan bir yerleri olduğu ortaya çıksa da etrafta ki mangal kokusu inanılmazdı. Bir köfte böyle kokar mıydı. Utanmasam pastafarian olacaktım. Neyse sonrasında hamakta koptu topta kanala kaçtı bizde yola koyulduk. Doğuşa yeni bir şapka aldık ve acıbademde günü sonlandırdık. Grubun belli bir kısmı için.
O grup içerisinde bende bulunduğum için, gün senin içinde o anda sona erdi bılok.
Her şey güzeldi bugün bılok. Her şey güzeldi, bizde mutluyduk.
Darısı bir sonra ki güzel zamanlara.
 bir video olsa daha da güzel olurdu ama..

0 görüş...:

Yorum Gönder

Search this blog