spermdin

yine

yine

büyüdün

büyüdün

iyisin.

iyisin.

dikkat kısadır.

9 Ocak 2011 Pazar

farkındayım bılok yazamadım.
yılbaşını yazamadım ayıp oldu...
yılbaşı rengi kırmızıdır, sen de al nasibini..




kısa cümleler bol görseller ile akıllar da yer edisinsin istiyorum. her ne kadar mini giysekte boydan fotmuz yok ama olsun =} evet kafası güzel olan vardı, evet yeni yıla girdiğimiz an istanbul'u mimar sinanın yanında ki parktan seyrettik mimar sinan'a kadar yetişemedik diye küsenler oldu ama girdik işte.. o değil az kalsın metroda girecektik o ayrı. önce nişantaşın da burkilere gittik bi tur atalım diye ondan böyle gecikmeler yaşandı. hayal ettiklerimizin hiçbiri olmadı partide =} dans ettik, dans ettiler falan falan. ferin arkadaşları sağolsun küfürü de yediler öküzcanlar.
fotograflar da görünce şaşırma kend kendi avuçlarken objektiflere yakalanan insanları bilerek kırmızı çerçeve içerisinde aşifte ediyorum.
sem çok fena sarhoş olup çıkışta 15le 15i çarpamadı ama yaprağa rengi ne verir diyince bildi =} do ile ber semi eve götürürlerken saat 4e geliyordu sanırım, biz de sucuk yedik cans, burak, fer, apo, çağrı ve lise mezunu. sonrasunda üsküdar'a geldik, fer bize geldi biraz da bizde oturduk geceyi ilk günü sabah 630 sularında bitirdik. biz bitirdik giz ile burki taksime doğru devam etmek üzere yola çıktılar.
sana o gün ki insanları yazayım da aklımızdan çıkmasın: ben,cans,fer, giz, do, sem, berkc, apo, çağrı, ferin aranan arkadaşları ve lise =}
bu aralar yeni yıldan daha çok eğleniyoruz o yüzden o gün için bu kadar alışılagelmişin dışında kısalıkta bir girdi ile sana son verip diğer günlere geçmek isterim.
babay beybi yu babay.

1 görüş...:

FERibot dedi ki...

Yeni teman hayırlı olsun. En azından yorum yazılabiliyor..

Yorum Gönder

Search this blog