spermdin

yine

yine

büyüdün

büyüdün

iyisin.

iyisin.

31 Aralık 2009 Perşembe

herşey bugunle beraber bitiyormuş gibi davranan insanlara bende katılcam bılok.
yine hayatlarımızda gözle görülür elle tutulur bir değişiklik olmayacak belki ama böyle davranmak belki insanı huzura kavuşturur.biz huzursuzuz sanma bılok,kendimize dert olarak gördüğümüz gereksiz yanılgılarımız olmuş olabilir ama bunlar da insanlığın tabiatında var olan şeyler tamamen.birgün geçip bir gün gelince bir yılda bitmiş olmuyor.ama bitiyor da işte.bitsin bakalım neler gidiyor neler gelicek heryıl sonunda söz verip yapmadığımız şeyler arasına bu sefer neyler katılacak acaba.
bu defa biz nelerle kendimizi kandıracaz acaba.insanız biz bılok.bu tabiatımızda var =}
yıl geçiyor bılok muhtemelen bu da sana son yazım bu yıl için.
elimizde kalan nedir bu yıldan kısa bir kritik yapalım istiyorum bazı kelimelerden bize hatırlatılacak birşeyler kalsın istiyorum.
gökçeada,bacaksız,kızaran suratlar,yapışan keneler,iğrenç yemekler,bugun toni montanayım diyenler,uyumadan rapor yazışları,kırmızı insan tangaları ama mutlu ve özlenen bir hayat.
riva,yalan araziler,eti cinler,bulaşık kavgaları,bisiklet seleleri,sinir krizleri tokatlar,hasan ve karısı ayşe malları.
ağva,yeşilçay üzeri teleferik,bahçe vitaminleri,asfalta gidemememiz, gece fotoğraf çekmeleri,şile postanesi,arabanın kırılan parçaları.
bursa,istanbul bakkaliyesi,ufak ama huzurlu evimsi,çamlı kahve,sahil güzellikleri,son dakika zeytinyağı almaları,taş mektep fotoğrafları,şal bulma çabaları,kozahan çevirileri(kervansarayi),ulu cami rahleleri,denizotosu yakışıklıları..
silivri,gece olunmadık kokteylere viski denmesi,kafaların güzelleşmesi,iskelede bayan var diye çıkamayan kavgalar,beachvoleyde gece tırmanılan hakem yerleri,presste izlenen ama hiç izleyemediğim,üzerimin örtüldüğü filmler..
kemer,1310 kavgalrı,olur olmadık içki tadımları,diskoteklerde göbek atmaları ufak g. ile iskele üzeri yaşanan ayrılık konuşmaları =},kırmızı kemerler,yan oda üstsüz aşloh insanları,mazarısı süper odamız.
eskişehir tünel,çekirgeler,bulonlar,sarı çizmeler,patlatmalar,baretim ve yelek.cc1.
c-a da 2009 da kaldı,tikli temizlikçiden başka birşey kalmadı ordan aklımda.
bunlar geldi aklıma şimdi hep hatırlayınca gülebileceğim şeyleri yazdım bilerek.
bakalım yenisinde neler olacak.
izmit diye bir başlık atılabilir bu sene için yazılacaklara belki de =}

iyi seneler bılok.
hoşçakal.

0 görüş...:

Yorum Gönder

Search this blog